Hui dilluns, 07 de març, donarà inici la programació d’actes i activitats organitzades pel consistori de Bétera per a commemorar el Dia de la Dona, el qual es celebra cada 08 de març. No obstant, la pluja ha impedit (com ja va fer en l’any 2020) que la Caminata per la Igualtat que passa pels carrers de Bétera per a alçar la veu a favor d’una igualtat real entre homes i dones no es puga realitzar. Aquesta estava prevista per a les 10.00 hores.

De tota manera, si que es celebrarà igualment l’esmorzar que estava previst posteriorment, on aquelles persones que ho desitjaren podien participar amb aportació d’un euro, que hauran prèviament reservat mitjançant tiquet en el Saló Azhor, c/ Ramón y Cajal 21.

D’altra banda, a la vesprada, s’inaugurarà l’exposició “Construïm Igualtat” en l’edifici de l’antic Ajuntament  de Bétera (carrer Major 12). Es tracta d’una exposició gratuïta que estarà oberta al públic del 07 a l’11 de març, en horari de 18.00 a 20.00 hores. L’acte inaugural tindrà lloc a les 17.00 hores.

A més a més, a partir de les 18.00 hores en el Ple ordinari del mes de març, es donarà lectura a un manifest institucional en suport a la dona. Una vegada més, es reivindicarà així la igualtat entre homes i dones.

A aquestes activitats se sumen les organitzades per les Associacions de Dones de Bétera.

D’aquesta manera, l’associació Dones Progressistes de Bétera va organitzar el passat divendres, 4 de març, el concert teatralitzat “La Composició també és cosa de dones”.

Aquest concert teatralitzat va tindre lloc a l’auditori de la Casa de la Cultura, donant inici a partir de les 19.00 hores.

Aquesta actuació perssegueix l’objectiu de visibilitzar les dones compositores, com són Amy Beach, Clara Weick, Nadia Boulanger, Pauline Viardot, o Claudia Montero, entre altres. Valeria Sepó Lluch, soprano i Laia Bernad Garcia, piano, van ser les encarregades d’oferir aquest espectacle.

A continuació, us oferim un vídeo de l’acte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia