Els veïns i veïnes d’entre 16 i 25 anys de Bétera que ni estudien ni treballen poden ara incentivar el seu desenvolupament personal i social, així com impulsar el seu reingrés al món educatiu que possibilite el seu coneixement i preparació per a la inserció laboral. I és que l’àrea municipal de joventut ha tornat a llançar enguany el projecte Joves Promeses (JOPRO). Cal recordar que aquesta iniciativa ja es va dur a terme l’any passat.

La finalitat d’aquesta iniciativa és que la població més jove dispose de noves opcions formatives a través d’un coach-orientador que els acompanyarà durant el procés.

Aquesta iniciativa és totalment gratuïta i els joves de Bétera es poden inscriure o sol·licitar més informació a través del mail serjove@betera.es i/o del telèfon 647 380 310.

Els participants d’aquest projecte treballen l’autoestima, la intel·ligència emocional, l’autoconeixement, la motivació, l’autonomia, la gestió del temps, així com també, les habilitats socials, la intel·ligència interpersonal, la comunicació, el treball en equip, la resolució de conflictes i la participació en el municipi.

L’any passat, aquest programa ja es va realitzar i es va dur a terme en grups de 10 joves, agrupats segons edats i necessitats, per a treballar el creixement personal a partir del qual s’elabore un pla de vida, un camí real, perquè aconseguisquen els seus objectius, metes i somnis.

La metodologia que segueix JOPRO és totalment pràctica i es realitza baix la premissa “s’aprén fent, i si emociona, es recorda sempre”. A través d’aquest projecte es desenvolupen activitats, tallers, dinàmiques, excursions, visites a empreses, debats i col·laboracions que els fan créixer personal i professionalment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia