Ahir dilluns, 07 de març, es va inaugurar l’exposició “Construïm Igualtat” en l’edifici de l’antic Ajuntament de Bétera (carrer Major 12). Aquesta mostra es troba en la segona planta de l’edifici, donat que l’exposició del ninot ocupa la segona planta.

Aquesta exposició, amb cartells explicatius en valencià, forma part de les activitats programades pel consistori de Bétera amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Es tracta d’una exposició gratuïta que estarà oberta al públic del 07 a l’11 de març, en horari de 18.00 a 20.00 hores.

Els regidors municipals, encapçalats per la primera edil de la localitat, Elia Verdevío, van inaugurar aquesta mostra passades  les 17.00 hores.

Els actes del Dia de la Dona han continuat hui i es perllongaran al llarg de tota la setmana.

Aquest matí, estava programada en el Mercat Municipal de Bétera una campanya de conscienciació ciutadana a peu de carrer. Aquesta, compta amb la presència de l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i de la regidor de Dona i Igualtat, María Segura, així com de totes les quatre associacions de dones del municipi.

A més, per a les 17.30 hores està previst l’eixida d’un bus cap a la manifestació del Dia de la Dona a València, sent el punt de trobada l’Albereda del municipi cantó amb el carrer Trinquet. Per poder eixir amb aquest autobús, calia inscripció prèvia.

Demà dimecres, 09 de març, l’associació de Mestresses de Casa i Consumidors Tyrius, ha preparat una excursió cultural per València en la qual els participants gaudiran del Museu Benlliure, una Mascletà, un menjar en El Palmar i una visita a l’Exposició del Ninot. Els tiquets per a assistir han estat disponibles en la seua seu de la Barraca els dimarts i dijous de 17.00 a 19.30 hores.  L’eixida de l’excursió està prevista al voltant de les 10.00 hores.

A continuació, oferim una fotogaleria d’imatges de la mostra inaugurada ahir dilluns i, al llarg d’aquests dies, us anirem oferint més detalls de les diferents activitats programades amb motiu del Dia de la Dona.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia