(EFE).- Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dos menors, de 15 i 16 anys respectivament, per presumpte tracte denigrant a una altra menor, a la qual van gravar suposadament en estat d’embriaguesa i el van obligar a beure orina mentre la insultaven.

En el vídeo, que va ser difós en les xarxes socials, es veu a la menor, de 14 anys d’edat, amb un alt estat d’embriaguesa i als altres dos menors rient-se d’ella, va informar aquest dimecres la Policia Nacional.

Els joves la van gravar mentre li introduïen un cigarret, que podria ser un porro, pel nas, i li donaven beure un líquid que pel que sembla era orina, al mateix temps que li cridaven insults com a “guarra”.

Durant les investigacions els agents van identificar a dos xics de 15 i 16 anys, que van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de tracte degradant.

Els menors van ser posats en llibertat, entregant-los als seus tutors legals, després de ser informada la Fiscalia de Menors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia