Ahir divendres, 11 de març, va tindre lloc a Bétera la tradicional Cantà on el cant valencià va versar a les Falleres Majors del poble, a Junta Local Fallera i a les Falleres Majors de totes les comissions. L’acte va donar inici a les 22.30 hores a les portes de l’edifici de l’Ajuntament de Bétera. Posteriorment, aquest acte va continuar en la Falla La Barraca, la Falla Gran Via de l’Est, la Falla Gran Via del Sud, la Falla La Albereda i la Falla Carraixet.

Tot i que la pluja també va fer acte de presència, l’acte no es va veure afectat per ella i tot va transcórrer amb normalitat.

Habitualment, aquest acte es duu a terme el dia 15 de març, a la vesprada nit, coincidint amb la plantà dels monuments fallers. No obstant això, enguany s’ha canviat la data.

Hui dissabte, 12 de març, el Castell acollirà la Crida on les Falleres Majors de Bétera, acompanyades de les Falleres Majors de les cinc comissions falleres, donaran el tret d’eixida oficial a les festes josefines i convidaran a tota la ciutadania a gaudir de les tan esperades Falles 2022. Tot això amb un espectacle audiovisual que conjugarà a la perfecció la llum, el so i el foc als peus de l’emblemàtic Castell de Bétera. Aquest acte donarà inici a les 19.30 hores.

A més a les 23.30 hores la música de l’Orquestra Evasió farà ballar a tots els fallers i falleres en el recinte de Fruits Bétera.

Demà diumenge, 13 de març, Mas Camarena, gaudirà d’una jornada típica de Falles amb un concurs de paelles que finalitzarà amb una Mascletà. L’esdeveniment donarà inici a les 12.00 hores.

A continuació, adjuntem un vídeo de la cantà d’ahir divendres. A més a més, després d’aquest vídeo, també podeu trobar una altra peça audiovisual de l’acte inaugural de l’exposició del Ninot, del qual havíem compartit imatges i crònica però no vídeo.

  • Vídeo de la cantà fallera de 2022.

  • Vídeo de l’exposició del Ninot de 2022.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia