Ahir dilluns, 14 de març, es va presentar a Bétera la campanya de promoció “Al comerç local, per a papà el regal més especial”. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la regidoria municipal de Comerç de l’Ajuntament de Bétera en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB), amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania i fomentar el comerç de la localitat en la festivitat del 19 de març, Dia del pare, que a més és un dia molt significatiu per als valencians per ser el dia de San José.

A l’acte va assistir, l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, el regidor de Comerç, Joaquín Gómez i en representació de la directiva de l’ACB, Mª Ángeles Romero.

La campanya consisteix en la creació d’un cartell específic, una cunya de ràdio publicitària i la distribució entre els establiments participants d’uns pots de mel d’un proveïdor local, serigrafiats amb la imatge d’aquesta. Els establiments locals participants a aquesta iniciativa són comerços en els quals habitualment s’adquireixen detalls i regals amb motiu d’aquesta data tan assenyalada, amb l’objectiu que puguen oferir-los als clients que realitzen les seues compres per al Dia del Pare en les dates prèvies al 19 de març.

Durant la presentació, Elia Verdevio, va posar en valor el treball desenvolupat per l’àrea de comerç, així com la importància de treballar en equip al costat de l’ACB, “les administracions juguen un paper molt important en la vida d’un municipi però per a aconseguir un major impacte i visibilitat en les campanyes de promoció i animació comercial és prioritari comptar amb la col·laboració de l’Associació de comerciants”.

“Amb aquest detall intentem reactivar altres sectors d’activitat, ja que es tracta de mel de Bétera, per tant, això suposa un valor afegit”, va destacar el regidor de Comerç, Joaquín Gómez, que així mateix, també va voler “agrair als alumnes i les alumnes del Taller d’Ús de Disseny de Productes Gràfics de l’Ajuntament la seua labor en l’elaboració de la cartelleria de la campanya”.

D’altra banda, l’Associació de Comerciants de Bétera, amb la finalitat de continuar promocionant el comerç local, entregarà per totes les compres realitzades en el comerç associat a l’ACB uns vals per a participar en el sorteig de tres premis de 100€, 75€ i 50€ per a gastar en qualsevol comerç associat. A continuació, també adjuntem cartell i bases d’aquesta altra campanya de l’associació de comerciants local.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia