Aquest cap de setmana la localitat alacantina de La Nucia també va acollir per segon any consecutiu el Campionat d’Espanya de Duatló Supersprint.

Fins allí es va desplaçar  un important nombre de clubs de la Comunitat Valenciana, per a competir i sumar punts per a la lliga nacional.

Tres eren els títols que es disputaven i el CEA Bétera. Triatló femení va pujar al més alt del podi en tots ells. Amb aquesta gesta les xiques del CEA Bétera arranquen en un excel·lent estat de forma la temporada de competició nacional.

Des de Betera.com volem donar-los també l’enhorabona.

D’aquesta manera, per segon any consecutiu La Nucia ha albergat els Campionats d’España Supersprint de Duatló, disputant-se el 12 i 13 de març.

Cal mencionar que, aquests campionats es van celebrar per primera vegada en 2021 i que a causa del seu gran èxit amb més de 1.500 participants repeteixen a La Nucia, primera “Ciutat del Triatló” de la FETRI, en 2022. En aquests nacionals de duatló supersprint es van disputar tres competicions: Clubs, Relleus/Parelles i Clubs 2×2.

L’eixida i meta de totes les proves van estar situades en l’Estadi Olímpic Camilo Cano, així com les transicions de carrera a bici i de bici a carrera com va succeir en 2021. I com a novetat en 2022, s’ha pogut comptar amb la calor del públic acompanyant als esportistes.

A continuació, compartim algunes imatges de la citada competició que ens han enviat des del CEA Bétera. Triatló de les seues fèmines.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia