17 medalles individuals i 12 per equips ho van convertir en el millor club

Aquest passat cap de setmana el Club Natació SOS Bétera es va proclamar Campió Autonòmic de Salvament i Socorrisme de les categories infantil i cadet, en el Campionat Autonòmic celebrat per la Federació Valenciana a La Nucia (Alacant).

El Club de Bétera va aconseguir 952 punts gràcies a les medalles aconseguides tant a nivell individual (17) com d’equip (12), així com per tots els participants que van puntuar en les millors posicions.

En la categoria cadet, van destacar Irene Arnal (tres ors, una plata i un bronze) i Aina Arnal (plata). La resta de l’equip femení, completat per Aitana Pérez, Carla Molla i Sara Lorente, van aconseguir una medalla d’or, una de plata i una de bronze. L’equip
cadet masculí (Jaime Abraham, Óscar Delgado, Pablo Cordero, Vincent Camps, Ángel Cuerda), va aconseguir dues medalles, una de plata i una de bronze, i l’equip mixt cadet van aconseguir ser subcampions autonòmics.

Pel que respecta a l’equip infantil, van destacar els medallistes individuals Aitana *Melitón (tres ors i una plata), Vicent Gil (una plata i dos bronzes), Marta Campos (tres bronzes) i Juan Caballero (plata). L’equip femení, completat per Laura Abraham,
Antía Tejelo, Ainhoa López i Karen Boix, es va proclamar campió autonòmic en dues proves. L’equip infantil masculí, que va aconseguir una medalla d’or i dos de plata, estava compost, a més, per Rafa Payá, Jorge Crespo, Marcos Montemayor i Pablo Camacho. L’equip mixt infantil es va proclamar campió autonòmic.

Els nadadors van estar acompanyats pels entrenadors Víctor Cebrián i Borja Fabregat, que van fer partícip del triomf a Roberto Bravo, director tècnic del Club fins fa pocs dies.

Va ser una jornada que es va viure amb gran emoció per part de tots els integrants de l’equip, inclosa els acompanyants dels nadadors, que van vibrar en la graderia amb cada sèrie. Des del Club no queda una altra que felicitar-se per aquesta gran victòria de tot l’equip.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia