El passat diumenge van concloure tots els actes celebrats a Bétera amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Així, al voltant de les 11.00 hores del 13 de març va inaugurar-se oficialment el Mural per la Igualtat organitzat per l’associació de dones Pro Casa de la Dona.

Aquest llueix en la façana del Poliesportiu Municipal de Bétera, després que l’associació triara el dibuix guanyador que ha sigut de l’IES Les Alfàbegues.

Aquest mural ha sigut realitzat pels alumnes del citat Institut d’Educació Secundària. l’alumnat ha estat treballant en ell des de la setmana passada i des del diumenge passat ja està a la vista de tots els veïns i veïnes de la localitat. A través d’aquest mencionat mural es reivindica la “Igualtat laboral = Justícia”. Adjuntem imatges realitzades per l’associació i pel consistori.
D’altra banda, a les 18.00 hores, de la mateixa jornada va tindre lloc l’últim dels actes culturals d’aquesta setmana commemorativa. L’Auditori de la Casa de Cultura del municipi acollia la representació teatral de “FEAS”. Aquest espectacle va fer riure als assistents però també reflexionar. En definitiva, un esdeveniment de dansa, teatre i música per a reivindicar i celebrar les feminitats dissidents en un discurs existencial plantejat en positiu que va arrancar els aplaudiments del públic en finalitzar.
A continuació, oferim unes imatges realitzades pel nostre equip i també un xicotet vídeo.
  • Vídeo de “Feas”

Imprimir article
Comenta aquesta notícia