La setmana fallera ja està ací i a Bétera comencen hui els actes d’aquests quatre dies. Tot i que el Món Faller està pendent de la pluja, a continuació, adjuntem la programació fallera prevista per als pròxims dies:

  • Dimecres 16 de març – Homenatge Xiquet de Bétera i Lliurament de Premis

A les 17.30 hores arrancarà el famós homenatge al Xiquet de Bétera que congregarà a tots els fallers i falleres del municipi. En finalitzar, la Casa de la Cultura acollirà el lliurament de premis.

  • Dijous 17 de març – Disfresses

Cavalcada fallera de disfresses, a partir de les 17.00 hores. Punt de trobada a les 16.45 hores en la Glorieta.

  • Divendres 18 de març – Ofrena de Flors

L’ofrena a la Verge dels Desemparats serà a partir de les 17.00 hores i anirà des de la Glorieta fins a l’Església de La nostra Senyora dels Desemparats.

  • Dissabte 19 de març – Sant Josep

La jornada començarà amb l’ofrena a San Josep a l’església de la Puríssima (10.30 hores) i després tindrà lloc una missa a l’Església dels Desemparats. A la fi de l’eucaristia, la pólvora farà vibrar a tots els veïns i veïnes amb 5 mascletàs (mascletaes per odre de premi).

La Cremà infantil començarà a les 21.00 hores i els monuments majors es cremaran per ordre dels premis: a les 23.00 hores el 5é i 4t premi, a les 23.30 hores el 3r i 2n premi i a les 00.15 hores el 1r premi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia