Si encara no has pogut acostar-te a veure els monuments de les Falles de Bétera d’enguany, Betera.com t’ajuda a que els veges des de casa, sense moure’t del sofà. Només caldrà que faces clic en l’enllaç del Youtube que, al final d’aquesta notícia, t’indiquem.

Així, en aquest vídeo podeu fer un recorregut audiovisual pels monuments de les cinc comissions falleres de Bétera per a aquest 2022.

Recordem que, el Ninot Indultat Infantil de l’any 2020 ha sigut el de la Falla Gran Via del Sud, qui també ha guanyat el premi del Ninot Indultat Infantil 2022 i el de per votació popular. El premi Ingeni i Gràcia ha recaigut en la Falla Gran Via de l’Est. El cinqué premi dels monuments infantils ha sigut per a la Falla L’Albereda, el quart per a la Falla La Barraca, el tercer per a la Falla Carraixet, el segon per a la Falla Gran Via de l’Est i el primer per a la Falla Gran Via del Sud.

Quant als monuments grans, el ninot indultat de l’any 2020 és el de la Falla Gran Via del Sud, qui en aquesta ocasió també ha aconseguit el Ninot Indultat 2022 i el de per votació popular. El premi d’Ingeni i Gràcia ha sigut per a la Falla Carraixet i el Premi a la Millor Crítica Local per a la Falla Gran Via de l’Est. El cinqué premi dels monuments grans ha sigut per a la Falla L’Albereda, el quart per a la Falla La Barraca, el tercer per a la Falla Carraixet, el segon per a la Falla Gran Via del Sud i el primer per a la Falla Gran Via de l’Est.

A continuació, oferim el citat vídeo amb els 10 monuments de les diferents comissions (cinc monuments grans i cinc monuments infantils). No cap perdre detall, de segur us enamorareu d’aquests monuments.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia