(EFE) Un jove de 20 anys va morir en la matinada d’aquest dimecres passat, 16 de març, en caure des d’un mur a l’entorn del Mercat Central de València, on se celebraven diverses revetles amb motiu de les Falles, que iniciaven aquesta nit els seus dies grans.

L’accident es va produir poc abans de les 2 de la matinada quan aquest jove que es trobava al costat de diversos amics va caure des del mur d’una de les rampes d’entrada a l’aparcament subterrani de la plaça de Bruges, segons va informar el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) i la Policia Nacional.

Pel que sembla van ser els amics del jove els qui van avisar al 112, i al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU, que va fer tasques de reanimació cardiopulmonar avançada al jove, però “lamentablement el xic havia mort”, segons fonts sanitàries.

La Policia Nacional, que es va fer càrrec de la investigació del succés, va concloure que la mort d’aquest jove va ser accidental, segons  van confirmar fonts policials.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia