Veïns de l’Avinguda País Valencià de Bétera ens han enviat unes fotos denunciant la falta de control als carrers per part adolescents “coeters” durant les Falles.

Segons ens compten, “un grup d’adolescents sobre les 22.00 hores d’ahir dimecres, 16 de Març, van llançar coets de tota classe i potència fora del recinte faller, amb el consegüent perill per a persones, vehicles que passaven en eixe moment per la via pública. La policia es va justificar dient que no tenien més que una patrulla i estava de servei en Más Camarena”.

A continuació, adjuntem les imatges que ens envien.

En aquest escrit hem transcrit les paraules i imatges que ens han enviat. Per tant, no ens fem responsables de la paraules abocades en ell. No obstant això, estem oberts a rèpliques per part d’aquelles persones que es puguen sentir implicades o donar per al·ludides.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia