Ahir a la vesprada, després de l’ofrena al Xiquet de Bétera, les cinc comissions falleres de la localitat, Junta Local Fallera i les Falleres Majors de Bétera van desplaçar-se cap a la Casa de Cultura per a celebrar la tradicional entrega de premis als monuments fallers.

Recordem que, el Ninot Indultat Infantil de l’any 2020 ha sigut el de la Falla Gran Via del Sud, qui també ha guanyat el premi del Ninot Indultat Infantil 2022 i el de per votació popular. El premi Ingeni i Gràcia ha recaigut en la Falla Gran Via de l’Est. El cinqué premi dels monuments infantils ha sigut per a la Falla L’Albereda, el quart per a la Falla La Barraca, el tercer per a la Falla Carraixet, el segon per a la Falla Gran Via de l’Est i el primer per a la Falla Gran Via del Sud.

Quant als monuments grans, el ninot indultat de l’any 2020 és el de la Falla Gran Via del Sud, qui en aquesta ocasió també ha aconseguit el Ninot Indultat 2022 i el de per votació popular. El premi d’Ingeni i Gràcia ha sigut per a la Falla Carraixet i el Premi a la Millor Crítica Local per a la Falla Gran Via de l’Est. El cinqué premi dels monuments grans ha sigut per a la Falla L’Albereda, el quart per a la Falla La Barraca, el tercer per a la Falla Carraixet, el segon per a la Falla Gran Via del Sud i el primer per a la Falla Gran Via de l’Est.

A continuació, oferim el vídeo de l’entrega de premis amb algunes entrevistes als protagonistes de la jornada. Ahir vam compartir una fotogaleria que podeu trobar al següent enllaç: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia