Amb l’eslògan “Per una Bétera més neta” la regidoria municipal de Medi Ambient del consistori del municipi ha posat en marxa una campanya de conscienciació en la qual ha repartit un total de 120 papereres entre Junta Local Fallera de Bétera, la Falla La Barraca, la Falla L’Albereda, la Falla Carraixet, la Falla Gran Via de l’Est i la Falla Gran Via del Sud.

D’aquesta manera, Junta Local Fallera i les cinc comissions disposen ja de papereres reciclades per a situar en els voltants del casal i de les carpes. Aquests punts nets ajudaran a evitar els desbordaments i sobretot, contribuiran al civisme atés que es compta amb una vintena per Falla.

Amb el repartiment d’aquestes papereres es facilita al màxim el comportament cívic de la ciutadania ja que des del Consistori es treballa per una gestió sostenible dels residus urbans per a aconseguir espais públics nets on tots els veïns i veïnes col·laboren en el manteniment del municipi.

La iniciativa se suma al reforç habitual que, des de l’àrea de Medi Ambient, es realitza durant les Falles sent una mesura més emprada pel consistori per a la gestió de residus en períodes de festes on es genera més quantitat de fem.

Tal com ha indicat durant la presentació, la regidor de Medi Ambient, Gloria Campomanes, “és fonamental treballar conjuntament. La corresponsabilitat del col·lectiu faller farà que el nostre municipi estiga més net aquestes Falles”.

“Unes festes com les Falles, considerades Patrimoni de la Humanitat, han de donar exemple de civisme, neteja, germanor i harmonia traslladant així una bona imatge al món. A Bétera comptem amb un gran col·lectiu faller que s’implica en cada iniciativa i que ens ajudarà a aconseguir l’objectiu d’aquesta campanya”, ha afirmat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, qui acompanyada de la regidor de Medi Ambient, Gloria *Campomanes, ha presentat aquesta acció.

 

 

 

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia