El nostre periòdic digital Betera.com, ha estat preparant durant setmanes un diari especial FALLES 2022 en versió paper. Aquest, el qual anava a comptar en un principi amb 16 pàgines, finalment s’ha ampliat a 24 pàgines.

Dins d’aquest especial podeu trobar entrevistes i reportatges relacionats amb les Falles de Bétera.

El Món faller és el protagonista d’aquesta edició, on s’ha donat veu als màxims representants de les festes josefines del nostre municipi, així com a les cinc comissions falleres de la localitat. Així, Junta Local Fallera de Bétera ens han oferit un “Saluda” i el seu President, Edgar Jorro i Costa, una magnífica entrevista. Les Falleres Majors de Bétera,  Ángeles Valls i Aparísi i Carla López i Capella també han parlat amb nosaltres. A més, els dos Presidents i dos Falleres Majors de cada comissió del municipi també ens han brindat una entrevista, les quals podeu trobar diferenciades en entrevistes als representants adults i, posteriorment, als infantils.

Les nostres autoritats municipals també tenen el seu espai per a mostrar el seu suport a les nostres festes falleres i als seus principals artífexs.

A més, aquest especial compta amb altres seccions amb imatges de diferents, així com una retrospectiva cap al passat amb imatges de les Falles als anys 90. També hi ha altra informació d’interés, relacionada amb el Món Faller.

D’aquest especial es distribuiran 4.500 exemplars en tot el nucli urbà i a les urbanitzacions més importants del terme municipal.

Per a aquest especial, a Betera.com hem comptat amb el suport dels comerços, empreses i establiments locals.

Aquests exemplars ja els podeu trobar als cassals fallers, a l’edifici de l’Ajuntament, en alguns comerços i altres punts d’interés perquè tot aquell que ho desitge, tinga un dels especials a les seues mans i de manera gratuïta.

Aquest especial està fet amb molta estima i, en aquest sentit, volem agrair a totes les comissions falleres, màxims representants, Junta Local Fallera, Ajuntament de Bétera i comerç local, la seua col·laboració i suport. Sense vosaltres no hi haguera sigut possible!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia