Poc abans de les 10.30 hores de hui dissabte 19 de març, dia del pare i Sant Josep, les cinc comissions falleres de Bétera i Junta Local Fallera s’han concentrat en l’església La Puríssima del municipi per a ofrenar-li a Sant Josep.

Una vegada més, la colla de tabal i dolçaina Xe que burrà han amenitzat l’acte.

Els primers a fer entrega dels seus rams han sigut els màxims representants infantils de la Falla La Barraca, la xiqueta Daniela Redondo i Izquierdo, acompanyada del xiquet Pablo Siñuela i Lara. Seguidament, han entrat la Fallera Major de La Barraca, Sandra Buendía Lleó i el president d’aquesta comissió, Francisco Miguel Sandiego i Campos.

Després d’una foto conjunta dels quatre, s’ha donat pas a la Fallera Major Infantil de L’Albereda, la xiqueta Andrea Toral i Navarro, acompanyada del President Infantil, el seu germà Guillermo Toral i Navarro. Posteriorment, els allí presents han rebut a la Fallera Major de L’Albereda, Vanessa Navarro i Clavel, acompanyada del President de la comissió, Isaac Rodríguez i Gutiérrez.

A continuació, hi ha arribat el torn dels màxims representants de la Falla Carraixet. En primer lloc, la Fallera Major Infantil, Érika Poveda i Domínguez i el President Infantil, Álvaro Amposta i Pons. A Erika i Álvaro, li han seguit la Fallera Major del Carraixet, Julia Garrido i Montagut, acompanyada del President Valeriano Moreno i López.

Els representants infantils de la Falla Gran Via de l’Est, la Fallera Major Infantil, Elena Carretero i Herrera i el president Infantil, Erik Castillo i Aparísi, han sigut els següents en entrar.

A ells, els han seguit la Fallera Major de la Falla Gran Via de l’Est, Natalia Asensi i Enguíndanos i el President de la comissió Miguel Lucio Pérez i Pérez.

La Falla Gran Via del Sud hi ha sigut qui, seguidament, li ha fet entrega a Sant Josep de la seua ofrena. En primer lloc, la Fallera Major Infantil Karen Ibáñez i Martínez i el president Infantil, Maties Marqués i Durán i, posteriorment, Marta Piá i Vila, Fallera Major 2022 de la Falla Gran Via del Sud acompanyada pel seu President Vicent Manel Miret i González.

Finalment, han entrat les Falleres Majors de Bétera: la Fallera Major Infantil Carla López i Capella, acompanyada del president de Junta Local Fallera, Edgar Jorro i Costa i  Ángeles Valls i Aparísi, Fallera Major de Bétera, acompanyada de l’Alcaldessa Presidenta, Elia Verdevío.

L’encarregada de nomenar als màxims representants hi ha sigut la també fallera Alicia Jorge i Argüelles.

Després d’aquesta ofrena a Sant Josep, el rector de l’església la Puríssima, Don Vicent, ha pregat de nou la presència de tots els màxims representants fallers de Bétera per a una foto de grup.

Posteriorment, les cinc comissions acompanyades de les seues xarangues s’han dirigit cap a l’església dels Desemparats per a celebrar la també tradicional missa de cada 19 de març. En acabar, ha arribat el moment per a les mascletaes, en ordre de premi dels monuments.

A continuació, oferim una fotogaleria de l’ofrena a Sant Josep. Demà, compartirem un vídeo de l’acte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia