Després de l’ofrena realitzada en petit comité a la Mare de Déu dels Desemparats, per part dels màxims representants fallers de Bétera, la Falla Gran Via del Sud es va dirigir cap a la capella del col·legi “Nuestra Señora del Carmen” per a fer-li una xicoteta ofrena a la Verge Milagrosa ubicada a aquest centre educatiu. Aquest col·legi es troba enfront del casal d’aquesta comissió. Les Falleres Majors de Bétera també van acudir a aquesta ofrena.

Yelko Rodríguez i Carrasco va ser l’encarregat de mencionar a les màximes representants de la Falla Gran Via del Sud i a les Falleres Majors del poble, mentre entraven a ofrenar a la Milagrosa. Dins la capella, estaven alguns membres de la citada comissió.

En primer lloc, van procedir a la seua ofrena la Fallera Major Infantil Karen Ibáñez i Martínez i el president Infantil, Maties Marqués i Durán. Seguidament, va ser el torn per a Marta Piá i Vila, Fallera Major 2022 de la Falla Gran Via del Sud acompanyada pel seu President Vicent Manel Miret i González.

Finalment, entraven les Falleres Majors de Bétera, la Fallera Major Infantil Carla López i Capella i  Ángeles Valls i Aparísi, Fallera Major de Bétera, acompanyades pel membre de Junta Local Fallera, Vicente Coscollar i Inglés.

Els màxims representants van fer-se també una fotografia davant la verge Milagrosa per a immortalitzar el moment.

A continuació, tots els assistents van eixir i van fer-se una fotografia de grup a les escales del “Col·legi Nuestra Señora del Carmen“. A continuació, adjuntem algunes imatges realitzades per Betera.com, qui després de l’ofrena reduïda a l’església dels Desemparats va acompanyar als fallers de la Falla gran Via del Sud i a les Falleres Majors de Bétera per a ser testimoni d’aquest acte. Demà us oferirem també un vídeo d’aquest esdeveniment realitzat a la citada capella.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia