Com ja vam comentar aquest dissabte, després de l’ofrena realitzada de manera reduïda a la Mare de Déu dels Desemparats, la Falla Gran Via del Sud es va dirigir cap a la capella del col·legi “Nuestra Señora del Carmen” per a fer-li una xicoteta ofrena a la Verge Milagrosa ubicada a aquest centre educatiu.

Yelko Rodríguez i Carrasco va ser l’encarregat de mencionar a les màximes representants de la Falla Gran Via del Sud i a les Falleres Majors del poble, mentre entraven a ofrenar a la Milagrosa. Dins la capella, estaven alguns membres de la citada comissió.

En primer lloc, van procedir a la seua ofrena la Fallera Major Infantil Karen Ibáñez i Martínez i el president Infantil, Maties Marqués i Durán. Seguidament, va ser el torn per a Marta Piá i Vila, Fallera Major 2022 de la Falla Gran Via del Sud acompanyada pel seu President Vicent Manel Miret i González.

Finalment, entraven les Falleres Majors de Bétera, la Fallera Major Infantil Carla López i Capella i  Ángeles Valls i Aparísi, Fallera Major de Bétera, acompanyades pel membre de Junta Local Fallera, Vicente Coscollar i Inglés.

A continuació, oferim un vídeo de l’acte:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia