Al voltant de les 17.00 hores d’aquest dissabte, 19 de març, les falleres i fallers de la Falla l’Albereda s’han dirigit cap a l’església La Puríssima per a procedir a realitzar una nova ofrena a Sant Josep, a més de la ja realitzada per totes les comissions falleres de Bétera aquest matí.

La seua xaranga, “Xe la tropa”, s’ha encarregat d’amenitzar tot l’acte i el faller d’aquesta comissió, David Aloy i Martín, ha sigut qui ha conduït i presentat l’acte.

Tots els membres de la comissió han ofrenat a Sant Josep, encapçalats pels seus màxims representants Andrea Toral i Navarro, acompanyada del President Infantil, el seu germà Guillermo Toral i Navarro, la Fallera Major de L’Albereda, Vanessa Navarro i Clavel i el President de la comissió, Isaac Rodríguez i Gutiérrez.

Seguidament, ha sigut el torn per a les Falleres Majors de Bétera, la Fallera Major Infantil Carla López i Capella i  Ángeles Valls i Aparísi, Fallera Major de Bétera, les quals també han acompanyat a la Falla l’Albereda en aquest acte.

El regidor municipal de Festes, Manuel Pérez, i l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, també han estat presents en aquesta ofrena.

Posteriorment, ha sigut el moment per a fer entrega d’una altra ofrena: la d’aliments per part de tota la comissió de l’Albereda.

Després dels precs dels màxims representants d’aquesta comissió i d’altres membres, David Aloy ha oferit unes boniques i emotives paraules per a Guille, Andrea, Vanessa i Isaac, on hi ha hagut moment per als abraços. Finalment, l’alcaldessa de Bétera ha brindat també unes paraules per a aquesta comissió.

Per a finalitzar, la comissió s’ha fet una foto de grup amb les Falleres Majors de Bétera.

A continuació, oferim una fotogaleria d’imatges d’aquestes ofrenes. Demà també compartirem un vídeo de l’acte.

  • Vídeo de l’ofrena de la Falla l’Albereda

Imprimir article
Comenta aquesta notícia