Vols viure una experiència per als sentits? El departament municipal de Turisme i el de Drets Socials de l’Ajuntament de Bétera ha organitzat una activitat on es combinarà naturalesa, música i aroma de la flor del taronger per als pròxims 25 i 26 de març, de 17.30 a 19.00 hores, així com per a l’1 i 2 d’abril, de 18.00 a 19.30 hores.

Aquesta és la nova proposta per a tots els veïns i veïnes, així com gent vinguda d’altres municipis.

Es tracta de la “Ruta de la flor del taronger”, una ruta inclusiva més que se suma a les ja organitzades per a visitar els jaciments arqueològics, la Ruta a la Serra Calderona o la Ruta de la Taronja.

Aquesta és una ruta de turisme adaptat gràcies a la inclusió de la cadira eruga a totes aquestes visites que permet participar a persones amb mobilitat reduïda i/o diversitat funcional.

Qui estiga interessat pot obtindre més informació o formalitzar les seus inscripcions en el següent telèfon 674426191, de dilluns a divendres, de 12.30 a 14.00 hores o escriure al següent correu electrònic auxiliar.turismo@betera.es.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia