L’Associació Pro Casa de la Dona de Bétera ha convidat a tota la ciutadania de Bétera a la inauguració de l’exposició dels dibuixos presentats per l’alumnat dels col·legis participants i IES Les Alfàbegues per al Mural 8M 2022.

Cal recordar que, el passat diumenge 13 de març, van concloure tots els actes celebrats a Bétera amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Així, al voltant de les 11.00 hores del citat diumenge va inaugurar-se oficialment el Mural per la Igualtat organitzat per l’associació de dones Pro Casa de la Dona.

Aquest llueix en la façana del Poliesportiu Municipal de Bétera, després que l’associació triara el dibuix guanyador que ha sigut de l’IES Les Alfàbegues.

Aquest mural ha sigut realitzat pels alumnes del citat Institut d’Educació Secundària. L’alumnat va estar treballant durant dies i, ara, ja està a la vista de tots els veïns i veïnes de la localitat. A través d’aquest mencionat mural es reivindica la “Igualtat laboral = Justícia”. Adjuntem imatges realitzades per l’associació i pel consistori.
La resta de dibuixos presentats es podran veure ara en les instal·lacions de l’edifici de l’antic Ajuntament de Bétera (carrer major, 12), des d’aquest dilluns, a les 19.00 hores.
En aquesta mostra ha participat i col·laborat el col·legi Camp de Túria, Lloma del Mas, Nuestra Señora del Carmen i Virgen de Agosto-Avapace, a més del consistori de Bétera qui sempre dona suport a aquest tipus d’iniciatives.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia