El passat divendres 11 de març, els més xicotets del Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas de Bétera van formar una cadena humana des de la porta de l’Església de la Puríssima fins a l’Ajuntament del municipi per a col·laborar en una causa solidària. Així, van traslladar des del citat temple sagrat roba, aliments, medicaments i material divers per a la població ucraïnesa que està patint l’atac bèl·lic de Rússia.
Tot el material traslladat ha sigut recollit pel col·legi gràcies a la col·laboració de les famílies que s’han bolcat en la causa fent multitud de donacions.

D’aquesta manera, passades les 11.15 hores d’eixe dia, diversos grups d’alumnes i els seus mestres començaven a concentrar-se en l’espai anteriorment citat per a procedir a realitzar la donació en forma de cadena humana. En aquesta cadena també va participar l’alcaldessa de la localitat, Elia Verdevío, qui va agrair la predisposició dels més menuts.  Des del primer moment, els escolars van posar-se mans a l’obra i van mostrar la seua gran voluntat per a ajudar a les persones que en aquests moments més ho necessiten.

I és que, de manera general, Bétera s’ha bolcat per a ajudar al poble ucraïnés. A la primera crida a la col·laboració, el punt de recollida establit en les dependències municipals es va omplir de roba, mantes, menjar, medicaments, sacs de dormir…Una infinitat de material que, en un primer moment, es va canalitzar a través del comboi humanitari “València amb Ucraïna”.

La setmana passada, tres camions carregats d’aliments no peribles, roba i medicaments va eixir cap a Fira València, punt de recollida establit per la Generalitat per a canalitzar l’ajuda del poble valencià a Ucraïna.

A continuació, adjuntem una fotogaleria de la jornada duta a terme per l’equip docent i l’alumnat del Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas. Seguidament a aquesta fotogaleria, també compartim un vídeo.
  • Vídeo de la cadena humana realitzada pel Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas

Imprimir article
Comenta aquesta notícia