L’auditori de la Casa de Cultura de Bétera acollirà aquest pròxim dissabte, 26 de març, un concert de percussió. Es tracta de l’espectacle Klass de Kolier Percussion, el qual està previst per a les 19.00 hores.

Aquest, és un xou de percussió amb objectes, música i acrobàcies que no vos deixarà indiferents.

En definitiva, és un viatge amb sons fusionats amb música electrònica i efectes increïbles, basat en les grans obres de música clàssica , pensat per a impressionar i divertir a tots els públics.

Kolier compta en el seu repertori amb més de 100 obres de diferents compositors, però la tendència des de fa 4 anys és crear els seus propis espectacles amb música i arranjaments del seu director Alejandro Galarza García. En els seus més de 50 concerts per temporada, en aquests tres últims anys han realitzat els espectacles Expedition, New age, Danak, Kolier, Evolutión i “Klass”.

Els assistents a l’espectacle podran gaudir d’artistes que canten, ballen i toquen tots els instruments generant el miracle rítmic i visual que distingeix a tots els espectacles de Kolier.

I és que Kolier és un grup de joves músics que s’han format com a percussionistes des dels 4 anys i amb l’objectiu de com el seu nom indica (color), poder mostrar tots els colors i possibilitats de la percussió des d’un punt de vista pròxim, amé i d’innovació. Considerat hui dia com un dels grups més rellevants de tot el territori espanyol, al més pur estil de MAYUMANA realitzen concerts per tota Espanya, Europa i Mèxic rebent diferents premis i esments en concursos i festivals.

La percussió la solen realitzar sobretot tipus d’objectes com a pots de pintura, contenidors, pals i qualsevol altre objecte que puga emetre un so, ells el fan música.

Per poder contemplar tot el que comentem, caldrà acudir demà a l’auditori de la nostra casa de Cultura per a comprovar-ho en primera persona.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia