La previsió del temps per a aquest cap de setmana continua sent de pluja. Per aquest motiu, Bétera ha hagut d’ajornar altres activitats previstes a l’aire lliure per als pròxims dies. Així, a més de la carrera d’Arbres i Castells, la ruta de la flor del taronger i la visita als jaciments turístics que s’han canviat de dates, s’ha ajornat la fira de FELCAN “Amics de quatre potes” i l’espectacle infantil “Un món en dificultats”.
La Fira de Felcan estava prevista per a demà dissabte, 26 de març, a l’Albereda de Bétera. De 10.30 a 14.00 hores, s’havia preparat diferents activitats com: desfilada de gossos sense llar, demostració d’educació canina, pintacares i elecció de miss i míster guau.
Felcan és una associació protectora d’animals, la qual treballa des de fa anys dirigida a vetlar tant per aquests animals, com per les persones i famílies que conviuen amb ells.
En saber si aquest esdeveniment es realitzarà en altres dates, informaríem.

D’altra banda, l’espectacle infantil “Un món en dificultats” estava previst a les 12.00 hores d’aquest pròxim diumenge, 27 de març, a la plaça Verdúm de Torre en Conill.

Aquesta obra d’Amimic Teatre, conta la història de que una xiqueta es va adormir tan profundament que va despertar en un altre món. Aquest era perfecte: tots plantaven flors, reutilitzaven, reciclaven, usaven energies renovables, anaven amb bicicleta i eren molt humanitaris els uns amb els altres. Però un trist dia tot va acabar, i tots estaven en perill d’extinció: l’os no tenia per a menjar, les abelles s’estaven extingint, els ocells ja no emigraven, els glacials es fonien i en el sud existia una sequera extrema. Així que totes les persones i altres éssers vius van enginyar un pla… En quin món vius tu?

Amimic Teatre va iniciar la seua trajectòria en la primavera de 2008 en unir els esforços de tres formacions:VERA TEATRE, TEATRE MILA F.R. i FA TEATRE. Des d’eixe moment, les propostes escèniques uneixen art, teatre i infància. Amimic és un equip format per actors, músics i titellaires….

La companyia compta amb més de trenta obres de teatre rodades en espais culturals, teatres i auditoris de tota la Comunitat Valenciana i alguns punts d’Espanya.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia