El saló de cristall de l’edifici de les instal·lacions de Casa Nebot de Bétera (carrer Estació, 5) han acollit aquest divendres, 25 de març, la presentació del cupó de l’ONCE del diumenge 03 d’abril. En aquest cupó Bétera és la protagonista, formant part de la sèrie que l’organització dedica als gentilicis més curiosos. El Castell de Bétera és la imatge del citat cupó que ja es pot comprar per 2 euros als venedors i venedores de l’ONCE.

A la presentació d’aquest divendres han assistit diferents representants de les associacions locals de la localitat, així com membres de l’Organització Nacional de Cecs Espanyols.

A Bétera hi ha 19 afiliats a l’ONCE i quatre venedors. En breu, seran cinc venedors els que tindrà la població.

El Delegat Territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichel i Jallas ha explicat tot el que hi ha darrere de l’ONCE i el treball que es realitza i ha destacat, entre altres, que “els venedors i venedores són els sentinelles de la il·lusió que escolten a la ciutadania”.

Per la seua banda, l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha indicat que “és un honor per a Bétera l’estampació d’aquest cupó amb el gentilici del nostre municipi”. Així mateix, ha volgut destacar tota la important tasca que l’Obra Social de l’ONCE realitza, permetent la inserció laboral de persones amb diversitat funcional i col·lectius vulnerables.

Abans de prendre un xicotet piscolabis el allí presents, els directius de l’ONCE li han fet entrega a la primera edil de la localitat d’un quadre amb la imatge del cupó de Bétera com a record. Així mateix, Elia Verdevío li ha obsequiat a José Manuel Pichel amb un socarrat de la Torre Bufilla. A continuació, adjuntem una fotogaleria d’imatges i, seguidament a aquestes imatges, adjuntem un vídeo amb l’acte d’aquest matí.

  • Vídeo de la presentació del Cupó de l’ONCE amb el gentilici de Bétera:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia