Aquest cap de setmana s’ha organitzat a diferents comissions falleres de Bétera la tradicional “Apuntà” de la falla.

Així, la primera a dur a terme aquest esdeveniment és la Falla Carraixet que ha preparat per a hui dissabte, 26 de març, diferents activitats. Si l’oratge ho permet, hi haurà parcs infantils, dia de festa al carrer i dinar per a tots els assistents. L’horari d’aquesta apuntà és de 10.00 a 17.00 hores.

D’altra banda, per a demà diumenge 27 de març, la Falla La Barraca també té previst celebrar la seua apuntà. La festa en aquesta comissió donarà el seu tret d’eixida al voltant de les 11.00 hores. Per a l’ocasió s’ha preparat paelles per als assistents, castells unflables i animació a càrrec d’Espectacles Durma. Els interessats a apuntar-se deuran de portar fotocòpia de DNI i del número del seu compte amb l’IBAN.

També per a aquest diumenge, la Falla Gran Via de l’Est durà a terme la seua apuntà. Les activitats estan previstes des de les 11.00 hores fins a les 17.00 hores. No obstant això, a causa de la situació meteorològica, s’han cancel·lat els unflables. De tota manera, les xiquetes i xiquets podran gaudir igualment d’altres jocs i entreteniments infantils.

Així mateix, la Falla Gran Via del Sud ha organitzat per a aquest diumenge castells unflables, dinar, música i bona companyia. La celebració començarà també a partir de les 11.00 hores.

Finalment, la Falla L’Albereda ha preferit esperar-se un poc més i la seua apuntà està prevista per al dissabte 02 d’abril, amb l’esperança que el Sol vulga fer acte de presència per a poder gaudir de tot le que hi ha preparat: parcs infantils, bou mecànic i animació.

A continuació, adjuntem els cartells informatius de cada comissió fallera amb tots els detalls de les seues celebracions per a apuntar-se a la falla.

*Aquesta previsió, pot estar subjecta a alguns canvis a causa de les inclemències meteorològiques d’aquests dies.

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia