L’auditori de la Casa de Cultura de Bétera va acollir el passat dissabte, 26 de març, el concert de percussió Klass de Kolier Percussion. Les instal·lacions es van omplir de gent per a gaudir un xou de percussió amb objectes, música i acrobàcies que no va deixar indiferents.

En definitiva, aquest és un viatge amb sons fusionats amb música electrònica i efectes increïbles, basat en les grans obres de música clàssica, pensat per a impressionar i divertir a tots els públics.

Kolier compta en el seu repertori amb més de 100 obres de diferents compositors, però la tendència des de fa 4 anys és crear els seus propis espectacles amb música i arranjaments del seu director Alejandro Galarza García. En els seus més de 50 concerts per temporada, en aquests tres últims anys han realitzat els espectacles Expedition, New age, Danak, Kolier, Evolutión i “Klass”.

Els assistents a l’espectacle van poder gaudir d’artistes que canten, ballen i toquen tots els instruments generant el miracle rítmic i visual que distingeix a tots els espectacles de Kolier.

I és que Kolier és un grup de joves músics que s’han format com a percussionistes des dels 4 anys i amb l’objectiu de com el seu nom indica (color), poder mostrar tots els colors i possibilitats de la percussió des d’un punt de vista pròxim, amé i d’innovació. Considerat hui dia com un dels grups més rellevants de tot el territori espanyol, al més pur estil de MAYUMANA realitzen concerts per tota Espanya, Europa i Mèxic rebent diferents premis i esments en concursos i festivals.

La percussió la solen realitzar sobretot tipus d’objectes com a pots de pintura, contenidors, pals i qualsevol altre objecte que puga emetre un so, ells el fan música.

A continuació, adjuntem una fotogaleria d’imatges de l’acte. Demà dimarts compartirem també un xicotet vídeo d’aquesta jornada.

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia