El festival de curtmetratges ‘l’Eliana Cinema’ presentarà públicament aquest pròxim dimecres, 30 de març, les bases de participació d’aquesta nova edició que se celebrarà el pròxim mes de setembre, així com els premis, el programa i la composició del jurat. L’acte tindrà lloc a les 19.30 hores al Nou Espai del Centre Sociocultural i estarà amenitzat amb la interpretació de melodies de pel·lícula interpretades en directe per la soprano de Bétera, Mª José Bes i el pianista José Luis Faulí.

La principal novetat d’aquesta VI edició serà la incorporació de la secció ‘Cinema a l’escola’, en la qual l’alumnat dels centres d’ensenyament realitzarà un curt que optarà a premi i reconeixement en la seua categoria. Per descomptat, comptarà amb la secció principal del festival ‘72 hores’, que consisteix en el rodatge d’un curtmetratge en tres dies en una localització de l’Eliana designada per sorteig. Un repte a la inspiració, la rapidesa i al bon fer. L’esdeveniment se celebrarà del 9 al 17 de setembre i comptarà amb nombroses i variades activitats relacionades amb el cinema obertes al públic interessat.

‘L’Eliana Cinema’, organitzat per l’Associació Cultural LeCinema i la Regidoria de Cultura, té com a objectiu desenvolupar noves trajectòries al cinema contribuint a l’exposició i visualització de l’enginy cinematogràfic que abunda entre la joventut local, persones aficionades i professionals del sector.

Eva Santafé, edil de Cultura, ha animat la ciutadania a no perdre’s aquesta presentació pública per a conéixer tots els detalls i les novetats d’aquest consolidat certamen que s’ha convertit ja en “una cita ineludible per als amants del sèptim art”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia