Segons ha informat, a través de les seues Xarxes Socials la Policia Local de Nàquera, ahir dilluns al matí es va patir una avaria considerable en la línia elèctrica del municipi de Nàquera.

Aquesta avaria va afectar a diversos carrers i instal·lacions de telecomunicacions de la citada localitat.

Per aquest motiu, es va instal·lar al carrer València de Nàquera un camió amb un generador de grans dimensions amb la finalitat de prestar servei elèctric durant la reparació. Doncs, està previst que els treballs de reparació en la zona afectada duren uns 3 dies.

Des de les Xarxes Socials de la Policia Local de Nàquera s’ha pregat paciència i prudència quan es circule per la zona.

Obres al carrer València entre el tram del carrer Pineda i carrer Sant Francesc

277362702_1105659480232670_6110151228167794658_n

D’altra banda, s’ha informat que s’han iniciat les obres al carrer València entre el tram del carrer Pineda i carrer Sant Francesc.

Durant les obres l’accés al carrer València per la rotonda de les Banderes estarà restringit únicament als veïns i persones que vagen al carrer Mig, carrer Sant Francesc i carrer la Cova.

La resta de veïns del municipi que visquen a l’altre costat del Pont Europa, hauran d’accedir per l’encreuament semafòric del carrer Delícies.

Al carrer València només s’autoritza el trànsit de vehicles en sentit eixida del nucli urbà, és a dir des del Pont d’Europa fins a la rotonda de les Banderes, pel carril contrari de circulació.

Les línies d’autobusos faran la seua recollida normal en sentit Bétera, en les parades del carrer Barack Obama i carrer València, mentre que també realitzaren parada enfront del carrer Safareig i en l’encreuament semafòric.

En aquest sentit, també s’ha demanat que s’extreme la precaució en la zona durant les obres per seguretat dels operaris i dels propis usuaris.

Davant qualsevol dubte, s’indica que es contacte amb la Policia Local de Nàquera, a través del següent telèfon: 900701515.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia