(EFE).-El jove de 21 anys que va ser atropellat pel que sembla intencionadament amb un cotxe per un altre home, de la mateixa edat, al carrer Sagunt de la localitat valenciana de Serra va morir la passada matinada del dilluns al dimarts a l’hospital La Fe de València on va ingressar per politraumatisme, ha informat la Guàrdia Civil.

L’atropellament va ocórrer aquest diumenge arran d’una disputa entre dos homes, pel que sembla per l’assetjament i amenaces d’un d’ells a la núvia de l’altre, que al seu torn havia sigut parella d’aquesta.

Agents de la Guàrdia Civil van detindre al jove, que de moment no ha passat a disposició judicial.

Les primeres investigacions indiquen que aquests dos homes es van citar per a resoldre les seues diferències en la localitat de Serra.

Quan l’actual novio de la jove anava circulant amb el seu vehicle pel nucli urbà de Serra, va veure a l’altre home i va decidir atropellar-lo; res més succeir l’accident, la Policia Local va acudir al lloc de l’atropellament per a assistir a la víctima.

Pocs minuts després, agents de la Guàrdia Civil de Bétera es van personar en el lloc dels fets, van localitzar al conductor del cotxe i van procedir a la seua detenció per un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa i contra la seguretat del trànsit.

Els serveis mèdics van realitzar al jove diverses tècniques d’estabilització i posteriorment va ser traslladat en ambulància a l’hospital La Fe de València perquè presentava un politraumatisme.

Previsiblement el detingut passarà aquest dijous a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Llíria, que rebrà també l’atestat de la Guàrdia Civil, segons indiquen fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia