(EFE).-A partir de demà divendres, a les 00.00 hores, estarà permés en la Comunitat Valenciana el consum d’aliments i begudes en els grans esdeveniments esportius quan el públic estiga en el seu seient, i també podran vendre’s allí eixos productes, sempre que es garantisca que no es produeixen aglomeracions.

Així ho recull una resolució de la Conselleria de Sanitat que va publicar aquest dimecres el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i per la qual es dona una nova redacció a les mesures contra el coronavirus referits als esdeveniments esportius multitudinaris, inclosos els de la Lliga Professional de Futbol i Lliga ACB.

La resolució, que tindrà efectes des d’aquest divendres, elimina la prohibició de vendre i consumir aliments i begudes -només estava permés consumir aigua- en esdeveniments esportius multitudinaris celebrats en espais amb capacitat a partir de 5.000 persones, així com en els de la Lliga Professional de Futbol masculina i femenina, Lliga ACB i Lliga Femenina Endesa de Bàsquet.

D’aquesta manera, quan passe de les 23.59 hores d’aquest dijous, els qui assistisquen de públic a aqueixes trobades podran tornar a consumir en el seient menjada o beguda (que porten de casa o a través d’un sistema itinerant), i també es permet la venda i consum d’aliments i begudes sempre que s’assegure la sectorització dels llocs de venda en aqueixos recintes, en les quals s’ha de garantir que no es produeixen aglomeracions.

La Conselleria de Sanitat adapta d’aquesta manera la seua normativa sobre mesures contra la covid-19 a l’acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut del passat 23 de març sobre els esdeveniments esportius multitudinaris.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia