(EFE) La responsable del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 3 de Llíria, en funcions de guàrdia, ha ordenats l’ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança, per als dos homes detinguts per un atropellament mortal diumenge passat a Serra.

Sobre els dos pesen les acusacions provisionals d’homicidi i assassinat, a més d’un delicte contra la seguretat del trànsit, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

La víctima, de 21 anys, va ser atropellat pel que sembla intencionadament amb un cotxe per un altre home de la mateixa edat, al carrer Sagunt de la localitat valenciana de Serra. Va ser atés i traslladat a l’Hospital La Fe, però va morir en la matinada del dilluns.

La Guàrdia Civil va detindre el mateix diumenge, poc després de l’accident, al conductor del cotxe, un jove també de 21 anys, i a un amic que es trobava amb ell a l’interior del vehicle en el moment del succés.

Pel que sembla, entre la víctima i el conductor del vehicle havien sorgit diferències, suposadament relacionades amb un possible assetjament i amenaces d’un d’ells a la núvia de l’altre -també ex-xicota de la víctima-, i se sospita que tots dos podrien haver quedat a Serra per a resoldre les seues diferències.

Segons han explicat fonts de la investigació, quan l’actual nuvi de la jove anava circulant amb el seu vehicle pel nucli urbà de Serra va veure a l’altre home i va decidir atropellar-lo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia