Vols viure una experiència per als sentits? El departament municipal de Turisme i el de Drets Socials de l’Ajuntament de Bétera ha organitzat una activitat on es combinarà naturalesa, música i aroma de la flor del taronger. Aquesta iniciativa estava prevista per a aquest divendres i dissabte, 25 i 26 de març, de 17.30 a 19.00 hores, així com per a l’1 i 2 d’abril, de 18.00 a 19.30 hores. No obstant, a causa de les previsions meteorològiques, es van canviar les dates d’aquesta activitat per a l’1, 2, 8 i 9 d’abril en horari de 18.00h a 19.30 hores. Ara, queden les últimes placer per a aquest cap de setmana, 1 i 2 d’abril.

Aquesta és la nova proposta per a tots els veïns i veïnes, així com gent vinguda d’altres municipis.

Es tracta de la “Ruta de la flor del taronger”, una ruta inclusiva més que se suma a les ja organitzades per a visitar els jaciments arqueològics, la Ruta a la Serra Calderona o la Ruta de la Taronja.

Aquesta és una ruta de turisme adaptat gràcies a la inclusió de la cadira eruga a totes aquestes visites que permet participar a persones amb mobilitat reduïda i/o diversitat funcional.

Qui estiga interessat pot obtindre més informació o formalitzar les seus inscripcions en el següent telèfon 674426191, de dilluns a divendres, de 12.30 a 14.00 hores o escriure al següent correu electrònic auxiliar.turismo@betera.es.

Flor del taronger  és el nom de les flors blanques del taronger, entre altres cítrics. Aquesta  flor, destaca per la seua bellesa, aroma i propietats, les quals són tradicionalment considerades terapèutiques.

Aquest tipus de flor pot observar-se durant l’època primaveral no sols en els camps de cultiu de les citades espècies, sinó també als carrers i places de moltes ciutats espanyoles (especialment València, Múrcia, Màlaga, Còrdova i Sevilla), on s’utilitza com a arbre ornamental i la seua agradable fragància envaeix l’ambient urbà. A Andalusia i la Regió de Múrcia se sol relacionar a més amb la Setmana Santa, ja que sol brollar en els dies que antecedeixen a aquesta, mentre que en la Comunitat València se l’associa a la flor nacional del territori.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia