Segons hem pogut saber a través de Xarxes Socials i per diferents testimonis que van ser presents quan van ocórrer els fets, dimarts passat 29 de març va tindre lloc una agressió en un bar de Bétera.

Tal com ens conta un testimoni, es va produir una agressió cap al recaptador de les màquines i a una senyora per defensar-li. Les víctimes van estar esperant prop de dues hores a l’ambulància, puntualitza la persona que ens informa. Cap testimoni ens ha sabut dir, amb certesa, quin va ser el detonant d’aquesta agressió.

Pel que hem pogut saber, aquest agressor també és de Bétera i és reincident en diversos actes delictius. Pel que sembla, el dimecres va ser el judici ràpid. No hem pogut aconseguir molta més informació sobre aquest tema. En conéixer mica més de l’ocorregut, informarem d’això.

D’altra banda, cal indicar que per motius de privacitat i protecció de dades hem omés els noms de l’emplaçament i de les persones implicades.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia