Un any més, Bétera tornarà a acollir els seus cursos municipals de ceràmica, teatre i fotografia. El bon acolliment de les edicions anteriors ha fet que enguany es repetisquen aquestes formacions organitzades des de l’àrea municipal de Cultura de la localitat.

Aquest itinerari didàctic i d’entreteniment ofereix als veïns i veïnes poder accedir de manera gratuïta a aquests cursos en nivells bàsics i avançats que es realitzaran d’abril a juny.

“Els cursos també es van oferir entre els mesos d’octubre a desembre 2021 tenint un gran acolliment, quedant en algun d’ells, llista d’espera de més de 25 persones. Per això, des de la regidoria de Cultura es continua apostant per la formació i no sols merament per una programació basada en les arts escèniques”, ha explicat el regidor municipal de Cultura, Manuel Chover.

D’aquesta manera, els amants del teatre d’entre 12 a 80 anys podran endinsar-se en el meravellós món de la interpretació des d’una perspectiva teatral, audiovisual, corporal i vocal participant en una sessió setmanal d’una hora i mitja els divendres en horari de 17.30 a 19.00 hores i de 19.00 a 20.30 hores en l’edifici de la Penya. Les inscripcions es realitzen a través del correu electrònic i els telèfons de la companyia encarregada d’impartir el curs, Creaciones Codo con Codo: formacion@creacionescodoconcodo.com. Telèfons: 649 046 526 – 657 566 544.

D’altra banda, aquells veïns i veïnes interessats en el modelatge podran gaudir del curs de Ceràmica en el qual estarà al capdavant Rosa Palau. Es tracta d’una activitat que es presenta en dues modalitats, una per a veïnes i veïns que vulguen iniciar-se en el modelatge que es realitzarà els dimecres, en horari de 09.30 a 13.00 hores, i una altra més avançada de perfeccionament que es durà a terme els dimarts de 16.00 a 19.30 hores. Aquestes citades modalitats es realitzen, tant una com l’altra, en l’edifici de l’antic Escorxador. Per a inscriure’s cal telefonar al 633 321 694.

Finalment, Xisco Navarro impartirà el Curs de Fotografia a les vesprades amb una primera sessió d’iniciació a la fotografia, els dimarts de 18.30 a 20.30 hores, i una segona sessió més especialitzada, els dijous de 18.30 a 20.30 hores. Aquestes, seran unes sessions que conjuminaran teoria amb pràctica per a aquells que els agrade posar-se darrere l’objectiu. Les dues sessions es duran a terme en l’antic aulari Josefa Guardiola i estan pensades per a grups de de 20 persones a partir dels 16 anys d’edat. Les persones interessades a participar hauran de contactar mitjançant el mail xisco@xisconavarro.com per a inscriure’s.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia