El passat cap de setmana, diferents comissions falleres de Bétera van celebrar la tradicional “Apuntà” de la falla.

Així, la primera a dur a terme aquest esdeveniment va ser la Falla Carraixet que va preparar per al dissabte 26 de març diferents activitats per a fer festa al carrer i dinar per a tots els assistents.

D’altra banda, el diumenge 27 de març, la Falla La Barraca també va celebrar la seua apuntà. Per a l’ocasió es van preparar paelles per als assistents, castells unflables i animació a càrrec d’Espectacles Durma.

També el mateix diumenge, la Falla Gran Via de l’Est duia a terme la seua apuntà. No obstant això, a causa de la situació meteorològica, es van cancel·lar els unflables prevists. De tota manera, les xiquetes i xiquets van poder gaudir igualment d’altres jocs i entreteniments infantils.

Així mateix, la Falla Gran Via del Sud va organitzar per a aquest diumenge castells unflables, dinar, música i bona companyia. La celebració va començar també a partir de les 11.00 hores, com en el altres districtes fallers.

Finalment, la Falla L’Albereda va preferir esperar-se un poc més i la seua apuntà es durà a terme hui dissabte, 02 d’abril, amb l’esperança que el Sol vulga fer acte de presència per a poder gaudir de tot le que hi ha preparat: parcs infantils, bou mecànic i animació. La jornada donarà inici a partir de les 11.00 hores.

En aquesta publicació adjuntem el cartell informatiu de la Falla L’Albereda amb tots els detalls de la seua celebración per a apuntar-se a la seua comissió.

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia