L’Ajuntament de Bétera ha arrancat el mes d’abril amb la presentació de la nova Agenda Cultural que compta amb una programació gratuïta d’abril a juliol amb multitud d’espectacles en els diferents espais culturals de la localitat, tant en interiors com a l’aire lliure.

Ahir divendres al matí, l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i el regidor municipal de Cultura, Manuel Chover, van presentar aquesta Agenda Cultural per als pròxims 4 mesos.

Humor, música, contes, exposicions, presentacions, teatre, cinema i molt més, formen part d’aquesta programació d’abril a juliol, perquè les veïnes i veïns del municipi puguen divertir-se sense necessitat d’eixir de Bétera.

L’edil de Cultura ha recordat que “presentar aquesta Agenda suposa una gran satisfacció per a aquest Ajuntament que ha treballat tan dur per a tornar a la normalitat i que durant la pandèmia ha ideat fórmules per a seguir amb la cultura, primer des de casa i després amb recursos i personal que permeteren la difusió de la cultura en un entorn segur a Bétera durant els dos últims anys”.

“Hui estem ací per a convidar a la ciutadania, siga de Bétera o no, perquè participe de la nostra oferta cultural enfocada a tots els públics i d’accés gratuït perquè així puga arribar a totes les persones. Vivim una situació conjuntural complicada que no ha de condicionar l’accés de ningú, la cultura ha de ser accessible a tots perquè només junts farem gran la cultura a Bétera” ha explicat Chover.

D’entre tots els espectacles programats l’alcaldessa i el regidor han volgut destacar el II Festival de Novel·la Històrica Noir, el IV FestiJazz i la XX edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica perquè “són activitats ja molt nostres, que formen part de nosaltres i a les quals donem continuïtat amb cada edició però també unes altres que comencem amb gran il·lusió”. A més, han assenyalat “tot això sempre sense oblidar-nos de les nostres associacions culturals perquè gràcies a elles podem fer més gran culturalment, si cap, la nostra població així com la seua programació cultural”.

Al seu torn, també s’ha posat l’accent en la primera edició de la I Mostra de Teatre Amateur que, després de presentar-se més de 42 companyies de teatre de diferents províncies de tota Espanya, es troba avaluant cada candidatura per a formar part de les 4 obres que s’interpretaran el mes vinent de Maig. I també en la realització deI I Congrés Internacional de Trombó que congregarà als millors trombons durant els dies 14, 15 i 16 de maig.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia