Aquest dissabte, 02 d’abril, tindrà lloc la presentació del segon llibre del veí de Bétera Gustavo Martínez Sánchez.

La seua passió pels llibres va sorgir des de molt jove, juntament amb l’afició per la música. Compagina el seu treball d’operari amb la lectura, l’escriptura i sobretot la història.”Esquadrón Rache” (2020) va ser la seua primera novel·la, un apassionant thriller publicat per l’editorial Maluma.

Gustavo, tal com va confessar-li a Betera.com quan va publicar el seu primer llibre, és un enamorat de la història. En aquest sentit, ens va explicar que per a escriure primer “cal llegir molts llibres i a diversos autors”. Així mateix, també ens va comentar que cal escriure bastant, llegir-ho per a saber com sona i rebutjar uns quants esbossos “fins que ix el que un vol”. I per descomptat, “cal documentar-se molt per a poder contar una història versemblant”.

D’aquesta fascinació per la història, va crear “Galeón de Indias“. Es tracta de la tremenda odissea d’un galeón espanyol de la Flota d’Índies de finals del segle XVI narrada per un dels seus protagonistes.

En la convulsa Espanya de finals del segle XVI, Francisco Órdenes, un jove aprenent de ferrer decideix fugir de la fam i de la misèria del seu llogaret per a allistar-se com a soldat i embarcar en un dels galeones escorta de la Flota d’Índies de l’any 1592. Ací donarà inici la seua odissea: Tempestes, naufragis, motins, combats navals…Una esquinçadora història de supervivència en una època en la qual els homes a penes disposaven de mitjans excepte el seu indestructible fé en Déu que els encoratjava a enfrontar-se a qualsevol adversitat… Per molt extrema que fora.

L’acte de presentació es durà a terme, a les 18.00 hores, al Saló de Plens del Consistori de Bétera ubicat al Castell de la localitat.

L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament de la sala.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia