El Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) torna amb la seua programació de concerts i ens ha preparat diferents esdeveniments musicals per a aquests caps de setmana.

Així, per a hui dissabte, 02 d’abril, ha organitzat un concert de solistes a càrrec de la seua Orquestra Simfònica. Aquest es durà a terme, a les 19.00 hores, a l’auditori de la Casa de la Cultura de la localitat.

El director de la citada orquestra és José Antonio Cavero i García i els solistes són els següents: Alba Ausina i Aparísi (violoncel),  Alba Martínez i Fuentes (violí), Adrián Arranz i Asensi (viola), Lluís Usó i Izquierdo (viola), Luis Martínez i Martínez (trompeta), Vicente Gil i Fuentes (oboe) i Irene Blasco i Gil (fagot).

D’altra banda, el Centre Artístic Musical de Bétera també ha preparat un altre concert per al pròxim diumenge 10 d’abril. En aquesta ocasió serà un concert coral del Rèquiem de Fauré a càrrec de l’Orfeó d’Aldaia i el Cor del citat centre. La coral formada per a aquest citat concert estarà dirigida per Fernando Tabernes i Muñoz. El baríton serà Fabio Pinto i Soares, la soprano Valeria Sepó i Lluch i el pianista Pablo Baidez i Rodrígo.

Aquesta jornada musical tindrà lloc, a les 19.00 hores, a l’església de la Puríssima Concepció de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia