Hui diumenge, 03 d’abril, el Club Social de l’urbanització de Mas Camarena acollirà l’espectacle infantil “Fabularia: el gallo Kikirigallo“. Aquesta activitat d’oci en família tindrà lloc a les 12.00 hores.

La diversió per als assistents estarà assegurada de la mà de la companyia teatral “La carreta teatro“. L’esdeveniment està recomanat a partir de 3 anys d’edat.

La Carreta Teatro naix en 1985 de la mà de Manuela Montalvo Coronado i Francisco Pérez Guirado. Des d’eixe moment, tots els seus treballs s’han centrat en el món del titella. En 1998 van obrir a Elx la Sala La Carreta amb la qual dinamitzen amb gran èxit l’activitat cultural de la ciutat.

Sinopsi de “Fabularia: el gallo kikirigallo”

“Pareu atenció a aquest pobre joglar que més de mil històries us ve a contar. Trobador, poeta, cantor; cante contes, contes cante i recite versos quan m’alce”.
Així comença FABULARIA, un espectacle dinàmic i participatiu, que compta amb la gràcia del Joglar i el ritme dels Titelles. Una proposta de la Carreta Teatre realitzada per a xiquets i xiquetes, que recull algunes de les més belles rondalles de la història…
“Cants conte, rondalles amb moralitat i cor, més de mil històries us porte en aquest sarró”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia