El grup de formació ADFOS ha informat del nou curs de “Socorrista Aquàtic” el qual està dirigit a majors de 16 anys. El 100% està subvencionat pel Fons Social Europeu.

El curs tindrà lloc a Paterna de l’01 de juny al 14 juliol.

Els requisits per a poder inscriure’s és estar en situació de desocupació, inscrit en garantia juvenil i saber nadar.

Les entrevistes es realitzaran el 23 de maig a les 15.30 hores en el centre de Negocis Luis Vives (Av Benjamí Franklin 8, Parc Tecnològic).

Realitzar aquest curs ofereix molta eixida laboral ja que el 70% de les persones que el realitzen, en finalitzar treballen eixe mateix any.

Les persones interessades en aquest curs, deuran cridar o enviar un WhatsApp al següent número de telèfon: 654 522 954.

Aquest és un curs complet per a convertir-te en Socorrista Aquàtic en el qual s’obté un títol reconegut per a treballar en platges, piscines i llacs. En aquest sentit, és un curs publicat en la circular de governació de la Generalitat Valenciana i és un curs vàlid per a platges i piscines.

El treball de socorrista implica atenció i prevenció d’accidents, entre moltes altres coses. Es pot desenvolupar en entorns públics i privats, en xicotetes, mitjanes o grans empreses o en institucions públiques.

L’objectiu del curs és l’acreditació com a expert en tècniques de salvament, reanimació i prestació de primers auxilis.

ADFOS és una empresa que va ser creada en el 2013. En el 2015 es va crear el grup amb diferents seccions. Aquestes són la secció formació, secció salut i secció desfibril·ladors.

En la secció de formació del grup ADFOS treballen cursos subvencionats del SERVEF (actual LABORA), certificats de professionalitat, cursos esportius i cursos bonificats per a empreses (a través de TRIPARTIDA-FUNDAE).

ADFOS compta amb els professionals de les diferents àrees, amb un nivell altíssim de col·locació. Tota la seua formació pot ser bonificada.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia