(EFE) Efectius del Consorci Provincial de Bombers i de la Policia Nacional van trobar aquest dissabte a la vesprada el cadàver d’un home de 55 en el seu domicili de Benidorm en avançat estat de descomposició, segons han informat fonts dels Bombers.

Segons fonts coneixedores del cas, l’alerta la van donar els veïns entorn de les 19 hores, que van assenyalar la mala olor procedent de l’habitatge. A més, van explicar que feia temps que no veien al propietari pels voltants de la zona, un cèntric barri de la capital turística alacantina.

Emergències va enviar al lloc, un immoble del carrer Suís de Benidorm, a personal tant de Bombers com de la Policia Nacional. Els bombers van procedir a l’obertura de la porta de l’habitatge i, posteriorment, van proporcionar equips autònoms de respiració als agents policials, per a facilitar el seu accés a l’interior del domicili, a causa del precari estat de conservació del cadàver, que es trobava en una de les estades de la casa.

En la intervenció, que va concloure a les 20.13 hores, van intervindre una unitat de comandament de prefectura, una bomba urbana pesada i cinc efectius del parc de Benidorm, segons han especificat les fonts del Consorci.

Fonts de la Policia Nacional han indicat que donaran informació conforme el cas vaja avançant.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia