(EFE).-Un home ha sigut detingut després de matar amb un ganivet al seu fill de 10 anys en un habitatge de Sueca, ha confirmat la Guàrdia Civil.

La mare havia acudit al domicili patern a recollir al menor i, al no obrir-li la porta, ha avisat als serveis d’emergència. Quan una patrulla de la Guàrdia Civil s’ha personat en l’habitatge, ha confirmat que l’home havia matat al xiquet amb un ganivet.

El pare, que tenia en vigor una ordre d’allunyament de la mare, ha sigut traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil de Sueca.

La mare havia deixat al menor passar el cap de setmana amb el pare, de 47 anys, tots dos de nacionalitat espanyola. El menor era l’únic fill de tots dos.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut un avís de la dona a les 14 hores d’aquest diumenge informant que havia acudit a recollir al seu fill al domicili patern i el pare no li obria la porta. El CICU ha enviat una ambulància per a atendre la família.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia