El passat dissabte, 02 d’abril, va tindre lloc a Bétera la presentació del segon llibre del veí de la localitat Gustavo Martínez Sánchez.

La seua passió pels llibres va sorgir des de molt jove, juntament amb l’afició per la música. Compagina el seu treball d’operari amb la lectura, l’escriptura i sobretot la història.”Esquadrón Rache” (2020) va ser la seua primera novel·la, un apassionant thriller publicat per l’editorial Maluma.

Gustavo és un enamorat de la història.

D’aquesta fascinació per la història, va crear “Galeón de Indias“. Aquest llibre va començar-lo abans de “Esquadrón Rache” i és un projecte amb el qual ha treballat durant molt de temps. Es tracta de la tremenda odissea d’un galeón espanyol de la Flota d’Índies de finals del segle XVI narrada per un dels seus protagonistes. I és que, com Gustavo va explicar en la presentació d’aquest segon llibre, sempre l’ha apassionat el valor i valentia de les persones que s’embarcaven en aquest, deixant enrere la seua vida i les seues famílies.

En la convulsa Espanya de finals del segle XVI, Francisco Órdenes, un jove aprenent de ferrer decideix fugir de la fam i de la misèria del seu llogaret per a allistar-se com a soldat i embarcar en un dels galeones escorta de la Flota d’Índies de l’any 1592. Ací donarà inici la seua odissea: Tempestes, naufragis, motins, combats navals…Una esquinçadora història de supervivència en una època en la qual els homes a penes disposaven de mitjans excepte el seu indestructible fé en Déu que els encoratjava a enfrontar-se a qualsevol adversitat… Per molt extrema que fora.

L’acte de presentació es va dur a terme, a les 18.00 hores, al Saló de Plens del Consistori de Bétera ubicat al Castell de la localitat.

D’entrada gratuïta fins a completar l’aforament de la sala, a l’acte van acudir autoritats, familiars, amics i persones interessades per la literatura i el Món de la cultura.

A continuació, adjuntem una fotogaleria de la citada presentació del llibre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia