El Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) va tornar aquest passat cap de setmana amb la seua programació de concerts.

Així, per al passat dissabte, 02 d’abril, va organitzar un concert de solistes a càrrec de la seua Orquestra Simfònica. Aquest va donar el seu tret d’eixida, a les 19.00 hores, a l’auditori de la Casa de la Cultura de la localitat.

El director de la citada orquestra és José Antonio Cavero i García i els solistes encarregats d’amenitzar la vesprada van ser els següents: Alba Ausina i Aparísi (violoncel),  Alba Martínez i Fuentes (violí), Adrián Arranz i Asensi (viola), Lluís Usó i Izquierdo (viola), Luis Martínez i Martínez (trompeta), Vicente Gil i Fuentes (oboe) i Irene Blasco i Gil (fagot).

En primer lloc, es va interpretar el concert en Sol Major “Alla Rustica” de A. Vivaldi (presto, Adagio i Allegro), seguidament Humoresque Op-101 nº7 de A. Dvorák per a violoncel. Després va ser el torn per al concert per a violí i orquestra en La m de J.S. Bach (Allegro), el concert per a dos violes i orquestra de G.F. Telemann (Avec Douceur, Gaÿ, Largo i Vivement), el concert per a viola i orquestra en Do m de J.S.Bach (alegro), el concert Op.3 n9 “L’Estro Armónico” per a trompeta i Orquestra de A. Vivaldi (Allegro, Largo i Allegro) i el concert per a Oboe, fagot i orquestra de A. Vivaldi (andante Molto, Largo i Allegro Molto).

D’altra banda, el Centre Artístic Musical de Bétera també ha preparat un altre concert per al pròxim diumenge 10 d’abril. En aquesta ocasió serà un concert coral del Rèquiem de Fauré a càrrec de l’Orfeó d’Aldaia i el Cor del citat centre. La coral formada per a aquest citat concert estarà dirigida per Fernando Tabernes i Muñoz. El baríton serà Fabio Pinto i Soares, la soprano Valeria Sepó i Lluch i el pianista Pablo Baidez i Rodrígo.

Aquesta jornada musical tindrà lloc, a les 19.00 hores, a l’església de la Puríssima Concepció de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia