Durant aquest passat cap de setmana 02 i 03 d’abril, es va celebrar a Paterna el Campionat de Kick Boxing de la Comunitat Valenciana organitzat per la Federació de Kick Boxing i Muay thai de la Comunitat Valenciana (Federacion Fkbcv)

El Club Kick Boxing Bétera / Escola de Lluita Bétera va acudir amb 19 representants, 1 Veterà, 1 Sènior, i 7 Júnior, 5 Cadets i 5 Infantils, dirigits per Gonzalo Navarro Fuster i Angel Laso Gonzalez, amb una notable collita de medalles, aconseguint 4 Medalles d’OR, 6 Medalles de PLATA i 2 Medalles de BRONZE.

Els esportistes i els seus resultats en les diferents modalitats, van ser els següents:

A més, com a club sensibilitzat amb els més necessitats, el passat 17 de març, va fer lliurament de més de 50 quilos d’ajuda humanitària per a Ucraïna, recollida entre els seus alumnes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia