L’Associació Empresarial de Moncada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON) va celebrar recentment la seua Assemblea General Ordinària en el Restaurant La Masia de Moncada, en la qual es van repassar les principals actuacions de l’Associació durant 2021 i es van renovar els càrrecs de la junta directiva. Per unanimitat, ha sigut elegit president d’AEMON José Durá, de Grup BdB (Parc Empresarial Els Vents de Nàquera). El fins ara president, Paco Camps, s’acomiadava així després de set anys en el càrrec amb un sincer agraïment de tots els associats i associades per la seua “encomiable labor durant aquest període, en el qual, a més, hem viscut moments molt complicats per la pandèmia, i sempre hem comptat amb el seu suport i compromís”, segons el nou president d’AEMON, José Durá.

 

El nou president estarà acompanyat per tres vicepresidents: Gonzalo Julián (Parc Empresarial L’Horta Vella de Bétera), Javier Gallego (Parc Empresarial Moncada-2) i Pepe Tamarit (Parc Empresarial Moncada-3). Segons ha explicat José Durá, “cada vicepresident assumirà funcions executives com a president dins del seu parc empresarial, amb la intenció de millorar la comunicació d’AEMON amb les seues empreses, vertebrar d’una manera més directa al teixit empresarial de cada parc i articular amb major efectivitat les propostes i solucions als reptes presents i futurs”.

 

Reptes d’ AEMON

Tots aquestos reptes van ser identificats i estudiats durant l’Assemblea General. Entre ells, AEMON afrontarà l’evolució dels seus parcs empresarials cap a les EGM (Entitats de Gestió i Modernització), una figura jurídica contemplada en la Llei 14/2018 de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana. A més, també es va determinar la col·laboració d’AEMON amb els ajuntaments dels quatre municipis per a l’execució de les ajudes de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), i es va establir la implementació de les línies nominatives dels ajuntaments de Moncada i Bétera. Finalment, es va acordar la realització del Pla de Seguretat Integral (PSI) al Parc Empresarial Els Vents de Nàquera, amb l’ajuda de la Direcció General d’Indústria.

 

“Continuarem treballant en la posada en valor i millora de la gestió en les nostres àrees empresarials, estrenyent relacions amb les administracions, creant un major vincle entre les nostres empreses i vetlant per la millora de l’estat dels nostres parcs”, ha explicat el president d’AEMON, José Durá. “Els nostres parcs empresarials són font inequívoca de riquesa i és hora de treballar conjuntament per a aconseguir que siguen més moderns, segurs i competents”, ha conclòs.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia