Amb un total de 3 ors, 6 plates i 1 bronze va aconseguir el 3r lloc del trofeu

El passat cap de setmana es va celebrar en la piscina Esperanza Lag d’Elx el Campionat Autonòmic de Salvament i Socorrisme de les categories absolutes (juvenil, júnior i absoluta). En aquest campionat va participar el Club Natació SOS Bétera, el qual va obtindre el 3r lloc en la classificació general amb 394 punts, així com un total de 10 medalles: 3 ors, 6 plates i 1 bronze.

Per nadadors, Lola Caballero es va proclamar Campiona Autonòmica en les proves de 100 m remolque de maniquí amb aletes i 100 m socorrista, i subcampiona en 100 m combinada, 200 m supersocorrista i 50 m remolque de maniquí. Per part seua, Borja Fabregat va ser subcampió en 100 m socorrista i 200 m supersocorrista. Quant a les proves per equips, els duos de llançament de corda van obtindre un or i una plata (Ana Inés Ordóñez i Lola Caballero, i Borja Fabregat i Dani Rodes, respectivament), i l’equip de 4×25 m remolque de maniquí (format per Lola Caballero, Andrea Sanfeliu,
Rebeca Crespo i Ana Inés Ordóñez) va obtindre la medalla de bronze.

A més dels medallistes, la resta dels integrants de l’equip van completar magnífics resultats en les seues respectives categories, ells són: Alejandra López, Víctor Cebrián, Álex Carmona, Pau Amposta, Arnau de la Quadra, Rubén Sanfeliu, Amanda Moltó, Zoe
Guerrero, Marta Sanfrancisco, Àfrica López, Guillem Arnal. Tots ells van estar acompanyats per l’entrenador Miguel Ángel Sinisterra, que va recollir el trofeu de Tercers Classificats de la Comunitat Valenciana.

Des del Club han volgut destacar el gran campionat autonòmic realitzat i feliciten a tots els participants pels èxits, que són el resultat d’un gran treball durant tota la 1a part de la temporada. “Entre tots formem un gran club!”, indiquen des del Club de Natació SOS Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia