La Mancomunitat Camp de Túria ha llançat una nova eina per a donar valor a la comarca i a les empreses digitals que existeixen en els diferents municipis.

Així, el HUB de proveïdors digitals i de tecnologies innovadores de Camp de Túria és un aparador on les empreses que ofereixen els seus serveis puguen donar solucions digitals i tecnologia innovadora. En l’adreça electrònica https://hubdigital.mancomunitatcampdeturia.es/ podreu descobrir tots els recursos disponibles a la comarca.

En aquests primers dies estem en procés de construcció de l’eina. Així que si tens un negoci a Camp de Túria relacionat amb la informàtica i la digitalització de les empreses pots contactar en els números de telèfon 672 17 13 85 i 627 10 14 88 i et comptarem tots els detalls d’aquesta nova eina digital.

Aquesta acció s’enquadra dins del projecte desenvolupat gràcies a la col·laboració de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI). Es tracta de aunar en una mateixa adreça web tota l’oferta digital que existeix a la comarca perquè tant dins com fora de Camp de Túria es coneguen tots els recursos que posem a la disposició de la ciutadania.

Els agents d’innovació comercial i industrial continuen dinamitzant tots dos sectors de la comarca amb l’objectiu de madurar el grau de digitalització que existeix a Camp de Túria. Eines, accions, xarrades, trobades, desdejunis i atencions centren el seu treball que cerca la millora de la competitivitat del comerç i la indústria comarcal.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia